Egy régóta dédelgetett álom válik valóra - avagy mivé cseperedett a macaron mánia

Kiskorom óta jelen van az életemben a sütés és a sütés iránti szeretet. Vendéglátóipari végzettséggel ugyan, de más irányba sodort az élet. Úgy 6 évvel ezelőtt történt, hogy magával ragadott a macaron, egy cseppnyi “francia életérzés”. Rengeteg próbálkozás, tanulás, gyakorlás, ami szinte mániáva vált, és egy “nemzetközi barátság“ kapcsán fogalmazódott meg bennem, hogy ez az, amivel foglalkozni szeretnék! Macaron mellé társult a francia és belga desszertek, édességek – csokoládé és champagne iránti érdeklődés. Ebből a mánia halmazból jött aztán az ötlet, barátaink noszogatására, – ezzel kellene foglalkoznod, miért nem nyitunk egy francia cukrászdát? A cukrászdán túl, tele ötletekkel, tervekkel, férjem, családom, barátaink és nagyszerű helyi szolgáltatókkal “egyként” gondolkozva össze is állt a csoda, mely az Audrey’s nevet kapta.

Igen Audrey Hepburn után, hiszen kötődése volt a két országhoz, Belgiumban született, majd a francia divattervező Givenchy múzsájaként vált stílusikonná. A letisztult elegancia, egyszerű vonalak, mindaz amit a divattervező és múzsája képviselt, képezi az Audrey’s alapjait, mind megjelenésben, mind hitvallásában. S így szerettem volna, ha nem csak az üzletbe lépve adhatjuk át ezt az érzést a hozzánk betérő vendégeknek, hanem egy guruló Le petit Audreys kis csodával is.

 

Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennük, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban.

A. Hepburn

Videó lejátszása

Akiket szívből tudunk ajánlani

Fotó és Videó
Mrázik Orsolya Fotográfia
www.mrazikorsolya.com
Csóri László – @CSL films

Virág és Dekoráció
Sági Annamária – @Sági Virag
Györei-Suba Alexandra – @Papir Róka

Fodrász és Sminkes
Szántai Mónika – @Szántai Hair&Style
Blooming Beauty – www.bloomingbeauty.hu

Öltöny és Kiegészítők
Bontóné Ferenczi Éva – @Éva Divatház
Tutto Bene Scarpe New Keszthely
www.tuttobenescarpe.hu
Rocky Gold – @Rocky Gold

Italok
Pöltl Szabolcs – @Wine Direct
Pampetrics Milán – @Pampetrics Borbár